luchtreiniger met bevochtiger | Luchtreinigers en luchtzuivering

luchtreiniger met bevochtiger

Steeds populairder zijn luchtreinigers met bevochtigers. Deze zijn natuurlijk wat duurder in aankoopprijs, maar hebben logischerwijze ook veel meer te bieden.

Wanneer het aankomt op een luchtreiniger en bevochtiger ineen, dan is Sharp ongetwijfeld marktleider. Toen ik even rondgoogelde kwam ik op hun website terecht. Ze hebben verschillende modellen te koop die zowel de lucht reinigen alsmede deze ook te bevochtigen. De KC-C70E is hier een voorbeeld van. De werking van dit apparaat is tweezijdig. enerzijds hebben we filtratie en anderzijds ionisatie. Deze ionen hebben als functie het afbouwen van de toxische stoffen in de lucht en zorgen er tegelijkertijd voor dat micro-organismen zoals bacteriƫn, schimmels en huisstofmijt onschadelijk worden gemaakt. Omwille van zijn goede isolatie (het toestel maakt slechts 14 dB geluid-) kan je het ook 's nachts in de slaapkamer gebruiken. Heel handig is ook het feit dat je bij Sharp handleidingen online kunt downloaden. Qua bevochtigingsfunctie heeft dit toestel een
Watertankcapaciteit van drie liter en een maximale bevochtigingscapaciteit van 450 ml/uur.

Wie dus zowel met een ongezonde lucht als met een droge lucht te kampen heeft, schaft zich best een toestel aan dat beide functies voorziet. Wat moet dit nu eigenlijk kosten? Helaas bevat de bovenstaande website geen prijzen, al vermoed ik dat je met 100 EUR niet zal toekomen. Echt goedkoop zijn deze toestellen wellicht niet, maar als je het mij vraagt zouden die niet in je huis mogen ontbreken.

0 reacties: