lucht zuiveren rook | Luchtreinigers en luchtzuivering

lucht zuiveren rook

Rook... Voor mensen die niet roken kan de geur bijzonder hinderlijk en zelfs irriterend zijn. Waar u ook bent, op kantoor, in uw eigen living, op café... Indien u zelf rookt kan het vervelend zijn als u bezoek over de vloer krijgt die het niet weet te appreciëren dat in uw huis een rookluchtje hangt. Gelukkig is daar anno 2010 een oplossing voor: de luchtreiniger.

Voorkom dat uw kinderen passief met u meeroken. Het staat ondertussen wetenschappelijk vast dat roken ziekten, arbeidsongeschiktheid en dood veroorzaakt bij mensen die aan de geur van tabak blootstaan. Dit voor zowel rokers als niet-rokers. De rook van tabak zou een veertigtal gekende kankerverwekkende stoffen bevatten. Na het voeren van talloze onderzoeken kwam met uiteindelijk tot het besluit dat passief roken de gezondheid schaadt.

Beter voorkomen dan genezen dus! Het is essentieel dat u de lucht binnenshuis kan zuiveren van rook. Luchtreinigers gaan door middel van ionisatie meer dan 99 procent van alle in de lucht zwevende deeltjes, waaronder fijn stof, pollen en rook afbreken en zuiveren. Hoe dit precies in z'n werk gaat vindt u in de andere artikels op deze blog. Wacht dus niet langer en schaf uzelf een luchtreiniger aan! U kan al modellen vinden vanaf 50 EUR. Sommigen bevatten bovendien ook een luchtbevochtiger en geurverstuiver. Voor meer informatie, blader hier gerust even rond.

0 reacties: